Selecteaza marca:
 
Cod: ML100-M
Pret: 14.90 lei
A fost: 16.80 lei
pret fara tva

 

Retur produse

 

In cazul in care produsul comandat de Dvs. nu corespunde dorintelor Dvs., conform legislatiei in vigoare puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire.

Produsele comandate se pot returna in urmatoarele conditii:

  • Returnarea trebuie sa se faca in 10 zile lucratoare de la comandarea produsului.
  • Costul de transport al returului este suportat in intregime de catre cumparator.
  • Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si nu prezinta semne de uzura sau consum.
  • Produsul este insotit de documentele insotitoare si are toate etichetele.

In cazul refuzarii produsului inaintea returnarii va rugam sa ne contactati la tel: 0723.29.46.87 sau 0368/882.062 sau prin e-mail la office@clades.ro. Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Returul produselor se supune OUG nr 130/13 august 2000 completata prin Legea 51/2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta numai pentru produsele livrate din posta sau firma de curierat: Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 
Viziteaza magazinul Clades.ro pe ShopMania
Recomandat AllShops